NOVOGODIŠNJA PONUDA

Ne propustite priliku da iskoristite novogodišnju ponudu Srpski na klik i pred praznike obradujete dete sa ovom izuzetnom bojankom u duhu Nove godine. Ova interaktivna radna sveska sadrži strane za bojenje, grafomotoričke vežbe, izabrane stihove posvećene zimi, jezičko-logičke igre, kao i delove za rezanje. Prilagođena je za decu uzrasta od 4 do 8 godina.

Uz Novogodišnju ćaskalicu koja sadrži 78 strana dete će se zabavljati,biće mu ispunjeno vreme a kroz igru će razvijati pravilno držanje i korišćenje olovke. Uz to, priče o Deda Mrazu i poklonima bude deci maštu i ispirišu ih na brojne aktivnosti.

Prelistajte delić Novogodišnje ćaskalice

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Novogodišnja radna sveska nalazi se u elektronskom pdf formatu, pisana je na ćirilici, i za tili čas može biti u vašem mejl sandučetu. Možete je odštampati koliko god želite puta, bojiti, ispunjavati, seckati i reckati, sve po vašoj i želji vašeg deteta.

Ovu interaktivnu Novogodišnju ćaskalicu možete poručiti po ceni od 4.99 EUR / 5.64 USD . Odmah po uplati šaljem vam Novogodišnju ćaskalicu u pdf formatu na mejl.

Novogodišnju ćaskalicu poručite ovde:

    Ukoliko vas intresuje više o ovoj, ali i o drugim temama, kao i da sa detetom sami vežbate srpski jezik, pogledajte celokupni paket radnih materijala za decu od 4 do 10 godina koji sam pažljivo pripremila, i koji možete poručiti na ovoj stranici.