montesori

DA SAMI VEŽBATE SRPSKI

DA SAMI VEŽBATE SRPSKI

Za decu uzrasta od 4 do 8 godina

Uz ovaj paket od preko 600 strana materijala za samostalno bogaćenje srpskog rečnika i vežbanje gramatike koji sadrži jezičke i Montesori kartice kao i radne sveske za štampanje, dete će kroz zabavu, igre memorije, crtanje, bojenje i slične radnje sa lakoćom praviti sigurne početne korake na srpskom jeziku. Dete će se radovati, jer ovo će biti nova igra za njega kojoj će se rado vraćati, a i ti ćeš biti zadovoljna jer si pronašla novu zabavnu i korisnu aktivnost za svoje dete. A moći ćeš i da se posvetiš svom detetu upućujući ga kako da lakše prelazi nivoe u novootkrivenoj igri.

Kako sve ovo izgleda?

Prelistaj mali deo materijala kako bi znala šta te sve očekuje!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Šta sve sadrži ovaj jedinstveni set materijala?

  1. Trodelne kartice koje sam kao sertifikovani Montesori edukator kreirala po ugledu na Montesori kartice koje će deci olakšti da nauče na lak i jednostavan način kroz igru više od 200 novih pojmova. Kartice su napravljene i na latinici i na ćirilici tako da će dete kroz manipulaciju i igru vrlo lako usvojiti slova i biti spremno za čitanje na ranom uzrastu, naravno svojim tempom.
  2. Jezičke kartice su materijal koje su mi pomogle da na jednostavan način približim deci gramatiku srpskog jezika kako bi je usvajali kroz igru i zabavu. Deca će kroz ove kartice da nauče oba pisma, razne grupe pojmova kao što su voće, povrće, životinje, zanimanja ljudi, rečenične konstrukcije i gramatička pravila navedenih oblasti.
  3. Radne sveske su materiajli sa govornim vežbama, vežbama za prepričavanje teksta, pričanje po slikama i vežbanje gramatike koje će pomoći deci da se pravilno izražavaju i konstruišu rečenice.
  4. Zagonetke, poslovice i narodne priče takođe su deo materijala uz koje će mališani uživati.
  5. Priručnik za Montesori kartice, koji sadrži detaljna uputstva, predloge igara i konkretne ideje i inspiracije kako biste iskoristili pun potencijal proverenog Montesori učenja.

Napomena: Sav materijal se prodaje u elektronskom PDF formatu i može odmah biti u tvom Inboksu!

Cena celokupnog materijala je 37 EUR i šaljem vam odmah po uplati.

ZIMSKA ĆASKALICA

Na poklon vam dajem i da prelistate ovu celu radnu svesku!

Prelistaj svesku

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Zimska radna sveska nalazi se takođe u elektronskom pdf formatu i za tili čas može biti u vašem mejl sandučetu. Možete je odštampati koliko god želite puta, bojiti, ispunjavati, seckati i reckati, sve po vašoj i želji vašeg deteta.

Znam da ćeš sve učiniti da sutra budeš ponosna kada čuješ srpski tvog deteta!

Materijale za samostalno vežbanje poruči ovde, a ja ti po izvršenoj uplati šaljem sve u elektronskom PDF formatu na mejl.