casovi srpskog jezika

Individualni časovi, besplatan probni čas

Mešanje jezika, greške u padežima i rodovima imenica, siromašan fond reči dovode do nesigurnosti tvog mališana kada treba da govori na srpskom jeziku. Tada se javlja stid i neprijatnost i lakše mu je da bojkotuje srpski ili odgovara na jeziku sredine nego da traga za rečima i pravilnim rečenicama, a zna da mu baš i ne ide. Nemoj da brineš, to je normalna pojava i mnoga deca u dijaspori tako reaguju. To je samo rezultat nedostatka okruženja srpskim jezikom. Zato su časovi srpskog jezika prilika da deca od 4 do 11 godina  govore na jeziku svojih baka, deka i bar jednog od roditelja na raznorazne teme, kroz pesmu, pokret, igru, šalu, recitaciju, priču, bajke i glumu kako bi se slobodno i bez stida izražavala.

Individualni rad

U radu sa decom vodimo se dečijim interesovanjima kada je sadržaj u pitanju. To je važno kako bismo pokrenuli unutrašnju motivaciju kod deteta jer će jedino tako učenje biti s ljubavlju i potpuno efikasno. Bogaćenje rečnika, pravilan izgovor glasova, gramatička struktura, pravilna upotreba padeža i rodova, ovladavanje pismima, kako ćirilicom tako i latinicom…sve to radimo s tim što ne insistiramo na učenju gramatičkih pravila. Deca pravilan govor usvajaju kroz komunikaciju i metode koje su prilagođene uzrastu i nivou znanja srpskog jezika tako da dete nema pritisak od gramatičkih pravila i definicija.

Čas traje do 30 do 45 minuta. Imajući u vidu onlajn uslove rada, pažnju i koncentraciju, uzrast i nivo znanja jezika prilagođavamo trajanje časa. Časove zakazuješ u terminima koji vama odgovaraju, dinamikom koja odgovara i tebi i tvom detetu. Zapravo, ti biraš koliko puta sedmično će tvoje dete imati čas srpskog jezika.

Zakaži besplatan probni čas!

To je oko 20 minuta našeg upoznavanja. To će ti biti pokazatelj da li tvom detetu prija i odgovara naš način rada, a nama da vidimo koja su interesovanja tvog deteta, kako uči, koje aktivnosti su mu omiljene. Jer ukoliko nastavimo saradnju, na osnovu toga pravimo plan rada.

Časovi se održavaju preko Zoom App.

Cenovnik časova

Kurs 10 časova (30 min) je 190 EUR (drugo dete ostvaruje popust 20%)

Kurs 10 časova (45 min) je 210 EUR (drugo dete ostvaruje popust 20%)

Zakaži besplatni probni čas klikom na ovaj link ili upitom na email.