ŠKOLICA 2022/23.

Prvog septembra kreće četvrta generacija Srpski na klik školice! Dobro nam došli!

Kako bi bilo kada bi tvoj mališan bez opterećenja i pritiska, kroz igru i zabavu sa vršnjacima iz celog sveta ćaskao na srpskom, tečno ga govorio i pre svega voleo srpski jezik?

Desetomesečni program radionica i časova za mališane iz dijaspore, uzrasta od 4 do 14 godina, počinje 1. septembra 2022. godine i traje do 1. jula 2023. godine.

Ako ti je mnogo da čekaš do septembra, možeš da prijaviš dete na časove koji se održavaju i tokom leta u terminima koje se dogovorimo. No da se vratimo na program 🙂

Program podrazumeva:

  1. Jedan individualni čas sedmično u dogovorenom terminu
  2. Jedan grupni čas sedmično, subotom u dogovorenom terminu shodno potrebama grupe. Grupa će biti formirana po uzrastu i nivou znanja jezika, maksimalno petoro dece.
  3. Jednom mesečno biće radionica, u zadnju nedelju u mesecu.
  4. Deca uzrasta od 7 do 14 godina dobiće udžbenik/radnu svesku koja prati program. A maleni, uzrasta od 4 do 6 godina dobiće materijal u vidu radnih listova i kartica koji će pratiti program rada.
  5. Tu su još bonus besplatne tematske radionice, pokloni i razna iznenađenja.

Sa dečicom uzrasta od 4 do 6 godina radi Milena Vidojković, profesor srpskog jezika sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom iz dijaspore ovog uzrasta i predivnim talentom za rad sa mališanima.

Sa decom uzrasta od 7 do 14 godina radi Bojana Đosić, mama dvoje dece i master učiteljica sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom, koja predano i sa puno ljubavi motiviše decu da sa lakoćom uče srpski jezik.

Program počinje 1. septembra 2022. i traje do 1. jula 2023. godine. Fleksibilan je kako bi izašao u susret i onima koji se bolje i onima koji se lošije snalaze kada je srpski jezik u pitanju.

Na ovom programu kao i do sada, napravićemo jednu sjajnu zajednicu mališana širom sveta koji će voleti srpski, zajedno se smejati, radovati i učiti kroz osmeh i srcem.

Ovde negujemo drugarstvo, delimo tajne, pričamo o osećanjima, slavimo rođendane, glumimo, čitamo, pišemo, pevamo, zasmejavamo jedni druge, maskiramo se, učimo o kulturi i tradiciji na deci blizak način.

Termini za individualne i grupne časove su stvar dogovora u zavisnosti od broja dece na programu.


Cena programa je 120 evra mesečno.
Ukoliko se odlučite na plaćanje u celosti ostvarujete popust i cena u tom slučaju je 1100 evra za ceo program od 1. septembra do 1. jula.radionica naslovna

Upis je u toku, rezerviši mesto za svoje dete tako što ćeš mi pisati ovde.